SWM

Etusivu » Moottoripyörät » SWM » SWM

Aprilia syntyi kilpailemaan

Lyhyen historiansa aikana Aprilia on ansainnut 45 maailmanmestaruutta (36 ratamoottoripyöräilyn, 2 Superbiken, 2 trialin ja 5 Supermoton mestaruutta) ja satoja mestaruuskilpailuvoittoja (motocross ja Superbike). Näin siitä on tullut 277 Grand Prix -voitollaan muutamassa ratamoottoripyöräilyn maailmanmestaruuskisojen historian hetkessä Italian ja Euroopan voitokkain merkki.

Joulukuussa 2004 Apriliasta tulee osa Piaggio-konsernia, joka Noale Racing Divisionin uudelleenjärjestelyn myötä vie Venetossa valmistettavan tuotemerkin ratamoottoripyöräilyn maailmanmestaruuskilpailujen voitosta voittoon ja laajentaa urheilutoiminnan näköaloja: ensin paluu maastoon, sitten MM-ralli ja sen kuuluisin kisa Dakar, ja vihdoin – vuonna 2009 – Aprilia RSV4 debytoi World Superbike -sarjassa.
Vuodesta 2005 Aprilia on voittanut 17 maailmanmestaruutta, joiden lisäksi Piaggio-konserni on saavuttanut toisilla merkeillä kaksi muuta mestaruusseppelettä: Gilera (vuonna 2008, Marco Simoncelli) ja Derbi (vuonna 2008, Mike Di Meglio).

Samana aikana Aprilia on myös kerännyt mittavan kokoelman eurooppalaisia ja kansallisia mestaruuksia. Joka viikonloppu ympäri maailmaa Aprilia-moottoripyörät starttaavat kansainvälisille ja paikallisille radoille ja pitävät yllä Italian ja Euroopan ratamoottoripyöräilyn mainetta, ruokkivat ajajien kilpailuviettiä ja nostavat esiin nuoria harrastajia, jotka mielivät mukaan maailmanmestaruuskisojen maailmaan.

 

Mallisto

 

 

Mopot ja kevytmoottoripyörät

SX 50 / LTD

SR 50 R

RS4 125

Tuono 125 ABS

 

 

  

 

» Katso myymälöissämme heti saatavilla olevat